Fire personlige rekorder på en uke

For et par år siden kjøpte jeg ei brukt luftrifle for å trene mer på stående skyting. For å gi meg selv nye utfordringer og opplevelsen av bedre mestringsevne har jeg deltatt på endel luftriflestevner og også 50 meter-stevner med 60 skudd liggende, for det meste i Meråker og på Lånke. Nå synes jeg at jeg begynner å få grepet på slik sportsskyting og merker med glede framgang både teknisk og mentalt. På de to siste helgene har jeg pushet 4 nye personlige rekorder i 3 forskjellige skyteøvelser.

Ny stevnepers med luftrifle, 40 skudd V45. 374,8 poeng
275 poeng på 30 skudd standardgevær. 15m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg skyter normalt to treningsøkter i uka hjemme med luftrifla, og har lenge jobbet med å komme over 380 poeng. Denne uka satt den der.

Endelig over 380 på trening. 390 neste.

Sist helg var det dobbeltstevne 50 meter på Lånke. Stevnet var første runde i Skytterlinken veterancup. Planen er å delta på minst 8 stevner i løpet av året slik at de blir tellende sammenlagt.

Første runde gikk under middels med usikkerhet på kvalitet på ammunisjon, klart nok syn og egen gjennomføring. Etter justering av kolbekappe, stilling og en mer offensiv avtrekksprosedyre satt ukens fjerde personlige rekord langt over forventet nivå! Meget godt fornøyd.

60 skudd liggende med Saueren og Eley Edge, sortert etter vekt. 612,7.

Legg igjen en kommentar